Miért érdemes pályázni?

Hamarosan indul a 2024-es pályázatunk!
2024-07-05

Egy cég elektronikus marketingkommunikációjának sikerét nagy mértékben meghatározza a vállalkozás honlapja. Mi támaszthatná alá jobban tevékenységük eredményességét, ha nem az, hogy díjat vehetnek át Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán?

Büszkén jelentjük be, hogy hamarosan elindul a 2024-es ’Az Év Honlapja’ pályázat, a Magyar Marketing Szövetség non-profit szakmai pályázata.

Versenyünk célja, hogy megmérettesse a legjobb hazai weboldalakat és applikációkat 30 kategóriában, mint például e-kereskedelem, szolgáltatás, B2B weboldalak, egészségügy, hungarikum, ingatlan, rendezvény, turizmus, vendéglátás és még sok más.

Miért éri meg nevezni? 

  • Ez a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseménye.
     
  • ’Az Év Honlapja’ pályázat egy sokszínű és összetett verseny, mely évről évre a legjobb honlapokat, applikációkat, digitális és kreatív megoldásokat díjazza.
     
  • A pályázat megvalósítása során, tehát egy applikáció, weboldal létrehozásával vagy megújításával új készségeket, tapasztalatokat szerezhetsz, melynek végeredménye versenyképességed növekedése lesz.
     
  • A pályázat által több emberrel megismertetheted munkád gyümölcsét.
     
  • A pályázaton való részvétel motiválhatja a csapatod, és a sikeres szereplés közös büszkeség forrása lehet. Nézd meg például a Kreatív Vonalak csapatát: https://www.facebook.com/KreativVonalak 
     
  • A pályázati folyamat során szakmai visszajelzést kapsz a weboldaladról, amely segít az erősségek és a fejlesztendő területek azonosításában. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy javítsd a felhasználói élményt és a honlap hatékonyságát.
     
  • A szakmai zsűri elismerése növeli a vállalat ismertségét és hírnevét, megerősítést ad a Magyar Marketing Szövetség részéről, hogy a cég jó úton halad a digitális marketing területén. Az elnyert díjat te is szabadon felhasználhatod majd, hogy honlapod/applikációd népszerűsítsd, növeld a látogatottságot és a felhasználói bizalmat.
     
  • A pályázaton való részvétel lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre más szakemberekkel, cégekkel és marketingesekkel. Ez új együttműködéseket és üzleti lehetőségeket eredményezhet. A díjátadón is lehetőség nyílik új kapcsolatok kiépítésére más nyertesekkel, szakemberekkel, szervezetekkel és potenciális partnerekkel. 
     

'Az Év Honlapja' pályázat 30 kategóriát foglal magába, így lehetőséged van a saját szakterületednek vagy célcsoportodnak leginkább megfelelő kategóriában indulni, ezzel növelve a nyerési esélyedet.

A nevezési folyamat egyszerű, az összes szükséges információ megtalálható a honlapunkon.

Szeretnénk biztatni azokat a cégeket, akik kreatív vizuális megjelenésű és színvonalas tartalmú weboldallal, applikációval rendelkeznek, hogy mutassák meg magukat, értékeiket, innovációjukat, hogy szélesebb körben megismerhessük és megismertethessük őket!

Vissza

Ismerd meg az influenszer marketing változásait!

2024. 09. 04.
Az influenszer marketing az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb marketingstratégiájává vált, azonban az iparág folyamatosan változik és fejlődik. A közösségi média továbbra is az online…
Bővebben

Az ifjúság a jövő! A weboldalad a kapu hozzá?

2024. 09. 02.
A mai fiatalok körében egyre népszerűbbé válik a vállalkozások indítása vagy a honlapok fejlesztése. Az internet és a digitális technológiák elterjedésével a fiatal generáció számára kö…
Bővebben

Magyar kincsek online

2024. 08. 30.
A Hungarikum kategória különleges szereplőként tündököl ‘Az Év Honlapja’ versenyben. De mit is jelent valójában a "hungarikum" kifejezés, és hogyan illeszthető a m…
Bővebben
További hírek