Rendhagyó lesz idén „Az Év Honlapja” 2017. pályázat

2017-08-15

Magyarország legismertebb online marketing-kommunikációs pályázata, ’Az Év Honlapja’ idén is összegyűjti az év legjobb weboldalait. A webfejlesztőknek és tulajdonosoknak azonban érdemes már most nevezniük, mert elindult a kedvezményes, Early Bird-jelentkezés!

Az internet világának egyre gyorsuló változása és a digitális marketing térhódítása elengedhetetlenné tette, hogy a webes tartalmak is alkalmazkodjanak a felhasználók igényeihez. Ehhez minden online marketingesnek hozzá kell szoknia.

Az új vizuális és technológiai trendek, illetve az új típusú digitális fogyasztó csoportok elvárásainak megfelelően kialakított felhasználói felület mára nélkülözhetetlen egy sikeres weboldal kialakításához. Azt, hogy milyen digitális tartalmakról is beszélünk pontosan, Varga István, ’Az Év Honlapja pályázat’ alapítója foglalta össze:

 

„A nem is olyan távoli jövőben várhatóan jelentősen csökken a készpénz szerepe, a helyüket átveszik a digitális fizetőeszközök.  A digitális intelligencia felértékelődik, így a vállalatoknak is fel kell készülniük a digitalizáció kihívásaira, mind a munkahelyeken, mind a hétköznapokban. Életünket egyre kényelmesebbé és gyorsabbá teszik majd a digitális asszisztensek és az egyre kreatívabb digitális megoldások. A robotok sokféle munkát átvesznek majd az emberektől, és ezzel összefüggésben belátható időn belül a mesterséges intelligencia szárnyalását várom. Az idei év a technológia alapú megoldások éve lesz....”

 

A nevezési határidő 2017. október 15, a pályázat pedig augusztus 15-től „Early Bird” kedvezménnyel indul.

Jó hír, hogy megújult a közönségszavazás funkció, amivel már a weblapon, egy kattintással szavazhatnak az érdeklődők. A legtöbb szavazatot gyűjtő weboldal kapja majd 2017 közönségdíját. A zsűri pedig már izgatottan várja, hogy elmondhassa a véleményét a legjobb honlapokról.

 

A díjátadóra november 15-én, a Magyar Marketing Szövetség éves konferenciájának első estéjén kerül sor.

 

Keressük együtt 2017 legjobb honlapjait!

 

Bővebb információ a www.azevhonlapja.hu oldalon, valamint az alábbi elérhetőségeken:


Varga István, alapító
info@evhonlapja.hu

Vissza

“A legfontosabb a jó ötlet és a pontosan megfogalmazott cél volt.”

2024. 05. 18.
A mai interjúnkban Pazirik Kft. csapatát kérdeztük, akik Oktatás kategóriában Az Év Honlapja díjat, Portfólió oldalak kategóriában Különdíjat szereztek, illetve az Abszolút díjat is ők…
Bővebben

Az UI-ről és UX-ről

2024. 05. 16.
Az "UI" és az "UX" két olyan fogalom, melyek gyakran előfordulnak az informatikában és a designer tevékenységekben. Az "UI" a "User Interface" rö…
Bővebben

“A kevesebb néha több! Üde, friss, mozgalmas, informatív legyen a honlap.”

2024. 05. 14.
A mai interjúnkban a Trivega csapatát kérdeztük, akik Agrár kategóriában külön díjat szereztek. A Trivega Kft. csapata mindig szeret új kihívásokkal szembenézni, ez motiválta őket, hogy…
Bővebben
További hírek